Seminari

Poštovane kolege,

Ovog leta organizujemo Letnji univerzitet za profesore francuskog jezika u Vrnjačkoj Banji.

Tema će biti usmeno izražavanje, kako podstaći učenike da govore francuski, ali kako da i mi sami usavršimo jezik i rešimo neke jezičke nedoumice. Biće to i prilika da razmenimo mišlјenja i napravimo planove za narednu školsku godinu.

Univerzitet se održava od 23. do 25. avgusta 2019, i biće međunarodnog karaktera, jer se očekuje da nam se pridruže i kolege iz regiona. Učesnici dobijaju sertifikat sa 16 sati obuke za program 884 Pedagoška radionica za profesore francuskog jezika. Obuka će sadržati dva modula, tako da će svaki učesnik pratiti oba, prema rasporedu koji ćemo naknadno objaviti. Vodiće ih kolege Francuzi.

Cena obuhvata 16 sati obuke, 2 puna pansiona u dvokrevetnoj sobi, svečani ručak, turistički obilazak kraja, pauze za kafu, večernje aktivnosti (film, društvene igre na francuskom, okrugli sto), a zainteresovani će moći i da predstave neke svoje projekte ili aktivnosti, kao primere dobre prakse.

Puna cena po osobi je 5440 dinara. Udruženje će pokriti troškove honorara, puta i smeštaja za predavače, kao i materijal potreban za obuku.

Prijave su do 15. jula 2019. Možete se prijaviti mejlom na udruzenje.francuski@gmail.com, a potrebno je da se prilikom prijave dostavi i kopija uplatnice avansa od 1500 dinara (račun Udruženja je 205-26159-84, poziv na broj 08/2019). Na ovaj korak smo prinudjeni, jer je potrebno uplatiti deo rezervacije i pansiona unapred, a dešavalo se da se kolege prijave, pa odustanu od dolaska. Avans će biti vraćen u slučaju da se seminar ne održi. U slučaju odustajanja, avans će biti vraćen samo uz lekarsko uverenje.
ЗИМСКИ УНИВЕРЗИТЕТ 2019.

Свечано отварање, конференција и презентације


Драге колеге,

у суботу 4. марта одрзани су семинари у Београду и Чачку на тему Сазнајмо, применимо, разменимо